Dab Caster

Vi har levert DabCaster til følgende bedrifter:

Vi har levert til de fleste Nortura og Tine fabrikker, samt flere fabrikker til Lerøy, Mowi og NorDan.

Beskrivelse av DabCaster®


DabCaster® er et norskutviklet system for innendørs-dekning på FM. Dette er et system som er utviklet nettopp for dette formålet.


Dabcaster® mates normalt med DAB signaler, men kan også mates med web- mottaker, iPod, mobiltelefon, osv. Systemet har også mulighet for innsnakk, dette fungerer ved at man bryter inn i radiosendingene og gir muntlige beskjeder til alle lytterne. Bare denne funksjonen kan for eksempel avverge falske brannalarmer eller formidle andre viktige beskjeder som kan gi stopp i produksjonen.


Det er mange som spår en kort levetid på Dab-systemet, men ved å investere i en DabCaster® som senere kan oppgraderes med web-lyd-mating, har man en løsning som vil fungere i mange 10-år framover.

Web-mating er også en mulighet i dag, hvor man kan velge utenlandske radiokanaler for arbeidskraft fra andre land.


DabCaster® kan etter kundens ønske oppgraderes enkelt til flere kanaler senere, dette gjelder også innsnakk. DabCaster® leveres ferdig forberedt for 8 kanaler og innsnakk. Kunden kan selv endre radiokanaler, for eksempel hvis man ønsker å lytte på radiokanalen NRK sport ved store sportsbegivenheter.


DabCaster har ingen vifter, og avgir dermed ikke støy - og flere har valgt å sette den i resepsjonen. Den passer inn i et std. 19" rack.


Vi tar vanligvis ingen befaring i forkant, da vi garanterer dekning etter kundens ønsker, og tilpasser antenne plassering etter lokalitetenes utforming. Ingen faktura fra oss før kunden er fornøyd!


Det er ingen avgifter til Tono ved bruk av dette systemet.


Bakke-Nett AS er autorisert radio-installatør med godkjenning av NKOM.


DabCaster® vil være et fleksibelt system som bidrar til trivsel på arbeidsplassen, og samtidig være et system for framtiden.

Prisliste


Artikkel                  DabCaster-2         DabCaster-4        DabCaster-6       DabCaster-8


Pris Kr:                  34900.-                  47500.-                 61400.-                73270.-


DabCaster-2 har 2 radiokanaler osv.